Reggefiber > Glasvezel Nieuws > Nieuws item

Glashart Media ontwikkelt app voor iPad

17-01-2012

Met de gratis TV App komen klanten van Glashart Media straks ogen tekort. Waar ze ook zijn, kunnen ze hun Glashart Media settopbox bedienen, in een uitgebreide tv-gids bladeren, zappen en herinneringen instellen. Klanten met een harddisk recorder kunnen zelfs live tv pauzeren en opgenomen programma’s beheren op de lange afstand.

Met de gratis TV App wil Glashart Media het voor de kijker gemakkelijker maken om op de hoogte te blijven van het snel groeiende aanbod programma's. Bovendien helpt de TV App voorkomen dat je als kijker een programma mist dat je graag had willen zien.

Glashart Media streeft er naar om haar klanten een maximale gebruikservaring te bieden op het apparaat van hun voorkeur. Een versie voor Android tablets is in ontwikkeling en zal ook binnenkort gelanceerd worden.

Daarnaast blijft Glashart Media nieuwe features ontwikkelen voor de TV App, zodat kijkers binnenkort kunnen rondneuzen in de videotheek of het ‘gemist’ aanbod, hun social media kunnen bijhouden en live televisie kunnen
kijken.

Lees hier meer over de mogelijkheden.

(bron: glashartmedia.nl)

Terug