Glasvezel in Waalre

header

Serviceproviders in Waalre

Met alléén een glasvezelkabel bent u er niet. U kunt gebruikmaken van glasvezel door te kiezen voor de diensten als tv, internet en telefonie van één van de serviceproviders. Het glasvezelnetwerk van Reggefiber is een open netwerk zodat u in Waalre kunt kiezen uit meerdere serviceproviders. U bent dus niet gebonden aan een serviceprovider zoals bijvoorbeeld met kabel-tv het geval is. Onderstaande serviceproviders zijn actief in Waalre.

Elk van deze serviceproviders heeft interessante abonnementen, voorwaarden en acties. Via de postcodecheck kunt u het aanbod van de serviceproviders op uw adres rustig bekijken, vergelijken en daarna uw keus maken.

  • canaldigitaal

    CanalDigitaal biedt supersnel internet en bellen via glasvezel, (ook) in combinatie met de hoogste digitale en HD TV beeldkwaliteit via de satelliet. CanalDigitaal de slimste keuze.

  • KPN Glasvezel

    Glasvezel van KPN biedt ongekende mogelijkheden voor internetten, tv-kijken en bellen. Met de alles-in-één glasvezelpakketten haal je het beste in huis.

  • Tele2 Glasvezel

    Met Tele2 Glasvezel stel je zelf je ideale glasvezelpakket samen. Kies je internetsnelheid, je tv-zenderpakket(ten) én of je ook voordelig wilt bellen via Tele2. Zo betaal je dus alleen voor wat je gebruikt. En, met de gratis Gebruiksklaar Service hoef je je geen zorgen te maken over je overstap.

Doe de postcode-check.

Check postcode

Kunnen wij u helpen?

Op de hoogte gehouden worden van glasvezel in Waalre per e-mail