Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Het aanleggen in de straat.

Straat voor straat leggen we glasvezel aan in uw woonwijk. Daar moet onze aanlegploeg voor graven. Vanaf de straat trekken we de glasvezelkabel door naar uw woning. Uw tuin of bestrating blijft hierbij nagenoeg intact. Het enige wat zichtbaar is, is een klein stukje oranje glasvezelkabel dat naderhand uit de grond steekt. Bekijk in de video hoe de aanleg er in zijn geheel uitziet.

Hoe kunt u ons helpen?

Als de straat moeilijk toegankelijk is, dan is dat slechts voor korte tijd. De graafwerkzaamheden in uw straat duren in principe niet langer dan 3 dagen. Om de aanleg zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u de auto(’s) tijdelijk in een andere straat te parkeren als de werkzaamheden beginnen.

Wat als ik een klacht heb over de aanlegwerkzaamheden?

We doen er natuurlijk alles aan om dat te voorkomen. Als er toch klachten zijn, kunt u bij het glasvezelinformatiepunt in uw wijk terecht. Daar helpt onze glasvezeladviseur het probleem snel op te lossen. Even naar ons bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat u na de aansluitfase kunt verwachten? Op de aanlegpagina ziet u precies hoe wij uw woning stap voor stap gratis aansluiten op het glasvezelnetwerk.