Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

de glasvezelaansluiting gebruiken.

Uw glasvezelaansluiting is nu klaar. Om gebruik te maken van glasvezel is er stroom nodig, een stopcontact in de buurt van het aansluitpunt is dus van belang. Daarnaast heeft u een glasvezelabonnement nodig. In de video ziet u hoe u direct kunt genieten van alle voordelen en mogelijkheden van glasvezel.

Hoe maak ik gebruik van mijn aansluiting?

Als u overstapt naar een provider die u televisie, internet en/of telefonie via glasvezel aanbiedt, geniet u van alle voordelen van glasvezel. Heeft u al een keuze gemaakt uit alle beschikbare providers? Dan activeert de provider uw aansluiting. Nog geen abonnement afgesloten? Gebruik onze online glasvezelvergelijker. Vergelijk het aanbod en sluit het abonnement van uw keuze direct af.

Moet ik straks ook nieuwe kabels trekken?

Voor de meeste apparaten is dat niet nodig. Op het glasvezelaansluitpunt kunnen uw bestaande internet- en telefoonkabels worden aangesloten. Ook draadloos internet blijft gewoon mogelijk. Voor digitale tv heeft u wel een nieuwe kabel nodig. Deze wordt meegeleverd met de decoder van uw provider. Geen interactieve televisie? Dan kan uw bestaande televisiekabel worden gewoon weer aangesloten.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat u na de aansluitfase kunt verwachten? Op de aanlegpagina ziet u precies hoe wij uw woning stap voor stap gratis aansluiten op het glasvezelnetwerk.