Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

glasvezel

Met een glasvezel abonnement voorbereid op de toekomst

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Vul uw postcode en huisnummer in
Deze gegevens gebruiken wij om direct de status van uw woning op te vragen.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Haal meer uit uw internetverbinding

Met een glasvezel abonnement haalt u meer uit uw internetverbinding. We zijn steeds meer online en doen ook steeds meer online. Muziek luisteren, online gamen, films kijken, grote e-mailbestanden versturen, shoppen… Het gaat allemaal supersnel met glasvezel abonnementen. Want al deze internet toepassingen vragen om veel bandbreedte en een snelle en stabiele verbinding. Bent u veel online? Dan is een glasvezel abonnement afsluiten een goed idee. Want het glasvezelnetwerk heeft een bijna eindeloze capaciteit.

Waarom een glasvezel abonnement afsluiten?

Glasvezel biedt meer mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Zodra u een glasvezel abonnement afsluit, profiteert u van veel voordeel, zoals razendsnel internetten via een stabiele verbinding. Dat betekent Skypen zonder haperingen en niet meer bufferen tijdens het gamen. Alleen met een glasvezel abonnement gaat het uploaden van bestanden net zo snel als downloaden. U kiest bovendien zelf bij welke provider u een abonnement afsluit. Vergelijk alle glasvezel abonnementen voor uw adres op eenvoudige wijze via de glasvezelvergelijker.

stel uw abonnement samen

Zo maakt u de beste keuze.

Glasvezel abonnementen zijn er in vele soorten en maten. Maar welk type abonnement past het beste bij uw situatie en budget? Bent u veel online en op veel apparaten tegelijk? Dan heeft u meer snelheid en MB’s nodig dan wanneer u alleen af en toe een film of wat muziek downloadt. En als er veel apparaten tegelijk in huis online zijn, heeft u veel bandbreedte nodig om de verbinding snel en stabiel te houden. Let bij het afsluiten van een abonnement dus vooral op de volgende zaken:

  1. Welke snelheid heeft u nodig?
  2. Hoeveel apparaten heeft u in huis?
  3. Welke televisiezenders en –opties vindt u belangrijk?
  4. Is uw apparatuur er klaar voor?Meer voordeel met een alles-in-1 glasvezel abonnement.

Nog een laatste handige tip voor het afsluiten van een glasvezel abonnement. Met een alles-in-1-pakket bent u vaak voordeliger uit. Vaak profiteert u dan ook van leuke extra's, zoals onbeperkt bellen naar vaste nummers. Bovendien kan het prettig zijn om alles bij één provider onder te brengen. Maar u kunt natuurlijk ook alleen een glasvezel abonnement voor internet afsluiten of een combinatie van internet en telefonie of internet en televisie. Kijk dus vooral naar wat u gebruikt.Ook genieten van glasvezel? Vergelijk alle providers en glasvezel abonnementen die beschikbaar zijn voor uw adres. Doe de postcodecheck via de glasvezelvergelijker!