Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

NetwerkNL Hero

U geniet pas echt van de voordelen van glasvezel wanneer u een pakket afsluit voor internet, bellen en tv via glasvezel. U heeft de keuze uit veel verschillende abonnementen bij verschillende providers. Profiteer van extra voordeel door uw abonnementen te combineren in het beste alles in 1 pakket. U brengt dan internet, bellen en tv onder bij één provider.

Internet, bellen en tv samen vaak goedkoper!

Een uitstekende reden om voor een alles-in-een-pakket te kiezen? Dat is het feit dat het vrijwel altijd een stuk goedkoper is. Ook de Consumentenbond geeft aan dat een alles in 1 pakket goedkoper is. Als u alle diensten voor internet, bellen en tv afzonderlijk afsluit, betaalt u meer. Want de totaalprijs van alle afzonderlijke diensten – goedkoop of niet - komt bijna altijd een stuk hoger uit dan de prijs voor een alles-in-1-pakket. Het kan op jaarbasis wel € 200,- schelen. Voor de meeste mensen die overstappen op alles-in-1 is een verlaging van de huidige kosten de belangrijkste motivatie. Alles in 1 vergelijken met uw eigen abonnement laat u snel zien welk voordeel het u oplevert. Daarnaast vinden veel mensen de kostenopbouw van losse diensten minder duidelijk. Met een alles in 1 pakket krijgt u 1 overzichtelijke factuur.

stel uw abonnement samen

Andere voordelen van uw totaalpakket.

Met een pakket waarin internet, bellen en tv worden gecombineerd, bent u niet alleen vaak voordeliger uit. U profiteert ook van andere extra's, zoals onbeperkt bellen naar vaste nummers, extra tv-zenders, sneller internet en/of een gratis monteur voor de installatie. Het voordeel verschilt per provider. Veel mensen vinden het daarnaast overzichtelijk om alle diensten bij één provider onder te brengen in een alles-in-een-pakket.Alles in 1 pakket vergelijken.

Er is altijd een abonnement dat het beste bij uw situatie en budget past. Om erachter te komen of dat een alles-in-1-pakket is of een los abonnement voor internet en/of bellen en tv, vergelijkt u de pakketten van alle aanbieders op uw adres via onze handige glasvezelvergelijker. Met deze vergelijker op onze website kunt u pakketten voor glasvezel vergelijken, kiezen en direct afsluiten! U regelt het zelf snel en makkelijk online. Advies nodig? Onze glasvezeladviseurs staan voor u klaar om u persoonlijk advies te geven en een onafhankelijk overzicht van alle mogelijke glasvezelabonnementen op uw adres.