Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

NetwerkNL Hero

Een abonnement voor internet en bellen is ideaal voor wie nog veel thuis belt met de vaste telefoon. Dit kan stukken goedkoper zijn dan bellen met een mobiele telefoon. En met thuis bellen via het internet bespaart u zelfs nog meer. Herkent u zichzelf hier in? Dan is een internet en bellen-abonnement een goede optie voor u.

Internet bellen: een hele vooruitgang.

Er is de afgelopen decennia veel veranderd op het gebied van telecommunicatie. Bellen en tv kijken deed u via de kabel. Logisch, want er waren weinig andere opties. Internet biedt tegenwoordig echter veel mogelijkheden voor andere diensten. Bijvoorbeeld voor bellen. Internet bellen - ook wel VoIP genoemd - kan u veel geld besparen. Bellen via internet doet niets af aan de kwaliteit. Sterker nog: de kwaliteit van het signaal kan beter zijn dan bij analoge telefonie. Zeker als u gebruikmaakt van een snelle en stabiele glasvezelverbinding.

Nog meer besparen door internet en bellen te combineren.

Met een internet plus bellen abonnement combineert u op structurele wijze gemak en kostenbesparingen. Als u beide diensten afneemt bij één provider scheelt dit vaak aanzienlijk. Heeft u al wel eens gekeken hoeveel u kunt besparen op uw huidige abonnement(en) voor internet en bellen? Grote kans dat u op dit moment meer betaalt, terwijl een combinatie van internet plus bellen voordeliger is.

Waar moet u op letten bij het afsluiten van een abonnement voor internet plus bellen:

  • Welke internetsnelheid heeft u nodig?
  • Liever een contract van 1 of 2 jaar?
  • Zijn er extra’s, zoals onbeperkt bellen naar vaste nummers?
stel uw abonnement samen

De voordelen van glasvezel internet.

Los van alle voordelen op het gebied van bellen, heeft een internet bellen abonnement natuurlijk ook standaard alle andere voordelen van een glasvezel abonnement. Zo profiteert u altijd van supersnel internet, nu en straks en ervaart u een constante snelheid, ook bij meerdere apparaten. Een filmpje uploaden is zo gedaan, omdat u uploadsnelheid net zo hoog is als u downloadsnelheid, dat is een wereld van verschil. En bij wie u uw internet en bellen-abonnement afsluit? Dat bepaalt u helemaal zelf, u bent vrij om de internet provider te kiezen die het beste bij u past.

Sluit nu internet plus bellen af.

Bent u benieuwd waar u de voordeligste pakketten kunt afsluiten voor internet plus bellen? Gebruik dan onze handige glasvezelvergelijkingstool. Daarmee vergelijkt u gemakkelijk en op overzichtelijke wijze de beschikbare internet en bellen-pakketten. Het pakket van uw keuze kunt u direct afsluiten.