Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

NetwerkNL Hero

We internetten wat af met z’n allen. Wie kan er tegenwoordig nog zonder internet abonnement? Films kijken we online, we streamen onze muziek, communiceren met elkaar via Skype, Whatsapp en andere toepassingen. En de foto’s die we maken posten we op Instagram of Facebook. Zelfs winkelen doen we digitaal. Dat vraagt om een snelle en stabiele internetverbinding. Glasvezel internet is toekomstvast. Vergelijk glasvezel met een brede snelweg: er zijn altijd meerdere rijbanen open en bijna onbeperkte snelheden mogelijk.

De voordelen van een glasvezel internet abonnement.

Waarom kiezen voor glasvezel internet? Glasvezel kent veel voordelen, zoals razendsnel internetten via een stabiele verbinding. Dat betekent niet meer bufferen tijdens het gamen en makkelijk een fotoalbum van uw vakantiefoto’s maken. Of u dat nu samen doet of allemaal apart. Uploaden van bestanden gaat namelijk alleen via een glasvezel internet abonnement net zo snel als downloaden. Ook tijdens spitsuren kunt u trouwens net zo snel uw online zaken blijven doen met een glasvezel abonnement. Dat komt omdat u uw glasvezelaansluiting niet hoeft te delen met uw buren.

Glasvezel hoeft niet duurder te zijn.

De ene aanbieder van internet abonnementen is de andere niet, er is volop keuze in glasvezel internet pakketten. Er wordt wel eens gezegd dat glasvezel internet duur is. Een vergelijking van de Consumentenbond tussen glasvezel internetproviders en kabel providers wijst echter uit dat de prijzen vergelijkbaar zijn. Glasvezel kan zelfs voordeliger zijn. En één ding is zeker: met glasvezel krijgt u meer.

stel uw abonnement samen

De voordelen van glasvezel internet

  • Supersnel internet, nu en straks.
  • Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten.
  • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid.
  • Vrije providerkeuze met een open glasvezelnetwerk.

Kies voor razendsnel glasvezel internet.

Door eerst te vergelijken, kiest u gemakkelijk het internet abonnement dat het beste bij uw wensen en budget past. Met de glasvezelvergelijker op onze website kunt u eenvoudig pakketten voor glasvezel internet vergelijken, kiezen en direct afsluiten!