Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

glasvezel

Corporate. Over Reggefiber.

Sinds de oprichting in 2005 richt Reggefiber zich op het aanleggen en beheren van een open glasvezelnetwerk. We hebben al meer dan 2 miljoen huishoudens in Nederland aangesloten op het netwerk van de toekomst, dat zich iedere dag verder uitbreidt. Glasvezel aanleggen doen we per gemeente, wijk voor wijk.

Onderdeel van KPN.

Sinds november 2014 is Reggefiber volledig onderdeel van KPN. KPN is de grootste telecom- en ICT-dienstverlener van ons land. Het KPN-netwerk zit tot in de haarvaten van ons land. Er is een duidelijke missie over hoe KPN, met haar netwerk, Nederland verder kan helpen.

Het koper- en glasvezelnetwerk van KPN is een open netwerk, waarover telecomoperators en serviceproviders hun eigen diensten kunnen aanbieden. Meer informatie over het netwerk vindt u op KPN Wholesale.

Meer informatie specifiek over het FttH glasvezelnetwerk vindt u hier

Informatie over de jaarresultaten wordt gedeeld via KPN Investor relations.

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedienen we met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS, tot interactieve HD-televisie in Nederland.

Wilt u meer weten over het netwerk van KPN, kijk dan op de site van KPN NetwerkNL.

Wilt u meer weten over KPN, klik dan hier: