Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

glasvezel

Glasvezel internet heeft de toekomst

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Vul uw postcode en huisnummer in
Deze gegevens gebruiken wij om direct de status van uw woning op te vragen.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Glasvezel.

Glasvezel is de nieuwe infrastructuur voor televisie, internet en telefonie. Binnen dit toekomstvaste netwerk heeft elke woning een eigen glasvezelkabel die niet gedeeld hoeft te worden met de buren. Via deze super dunne glasvezelkabel kan informatie worden verstuurd met de snelheid van het licht, daardoor kan met glasvezel theoretisch gezien een bijna onbeperkte snelheid van dataoverdracht worden behaald.

De voordelen van glasvezel internet.

Waarom kiezen voor glasvezel internet? Glasvezel kent veel voordelen, zoals razendsnel internetten via een stabiele verbinding. Dat betekent niet meer bufferen tijdens het gamen en makkelijk een fotoalbum van uw vakantiefoto’s maken. Uploaden van bestanden gaat namelijk alleen via een glasvezel internet verbinding net zo snel als downloaden. Gebruik de glasvezelvergelijker om glasvezel abonnementen te vergelijken.

Vergelijk glasvezelinternet en kabel.

Er wordt wel eens gezegd dat glasvezel duur is. Vergelijkingen van de Consumentenbond wijzen echter uit dat de prijzen van pakketten voor glasvezel internet en internet via de kabel vergelijkbaar zijn. Glasvezelinternet kan zelfs voordeliger zijn. Vergelijk glasvezel internet abonnementen maar eens met uw huidige abonnement. Kijk ook wat u ervoor terugkrijgt. Eén ding is zeker: met glasvezel krijgt u meer.

Kies voor supersnel glasvezel internet.

Mensen die glasvezel vergelijken, kiezen makkelijk en snel het pakket voor televisie, internet en/of telefonie dat het beste bij hun wensen en budget past. Met de glasvezelvergelijker op onze website kunt u pakketten voor glasvezelinternet vergelijken, kiezen en direct afsluiten!Ook genieten van glasvezel? Gebruik de glasvezelvergelijker en vergelijk abonnementen!