Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Handige interieurtips voor uw nieuwe woning.

Op dit moment bent u waarschijnlijk druk met de voorbereidingen voor uw verhuizing. Niets leuker dan nadenken over uw inrichting en frisse kleuren op de muur. Kunt u wel wat handige ideeën gebruiken? Onze styliste geeft in onderstaande video een paar handige tips voor het inrichten van een nieuwbouwwoning.

Wat kunt u zelf al doen?

Bepaal vooraf waar u tv wilt kijken en gebruikmaakt van internet.
De aannemer die uw woning bouwt, kan daar alvast rekening mee houden tijdens de bouw. Hij plaatst alvast lege buizen in de muur, waar de glasvezelkabel later mooi in weggewerkt wordt.

Let op de juiste tv-bekabeling.

Wilt u straks digitale televisie in uw nieuwe woning? Dan heeft u een UTP-kabel nodig. Deze verbindt het glasvezelaansluitpunt en de nieuwe digitale tv-box met elkaar. Deze kabel krijgt u meestal van uw provider. Voor analoge televisie kunt u uw eigen bestaande kabels blijven gebruiken.

Voor meerdere tv's heeft u meerdere decoders nodig.

Als u meerdere tv's wilt aansluiten, heeft u mogelijk ook een aparte decoder of PVR (Personal Video Recorder) nodig. Deze kunt u bestellen bij de provider die u uw diensten levert.

Laat de aannemer een dubbel stopcontact plaatsen op de plek van het modem.

Met een dubbel stopcontact heeft u voldoende stopcontacten voor zowel het glasvezelaansluitpunt van Reggefiber als het modem van uw provider.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!