Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Vijf tips voor een vlotte verhuizing!

We hebben hieronder vijf praktische tips voor u verzameld. We willen namelijk graag dat u na uw verhuizing direct kunt genieten van glasvezel. Mocht u nog vragen hebben dan vindt u onderaan deze pagina onze contactgegevens.

1. Geef uw adres op tijd door.

Wist u dat het wettelijk verplicht is om binnen vijf dagen na de verhuizing uw nieuwe adres door te geven aan uw gemeente? Voor de overige instanties kan het handig zijn te kiezen voor een verhuisservice van een postbedrijf. De verhuisservice zorgt dat uw bank, verzekeraar, providers en alle belangrijke bedrijven de post naar uw nieuwe adres sturen.

Vergeet niet uw adres door te geven.
Pak uw spullen handig in.

2. Pak handig in.

De verhuisdozen staan klaar, de spullen ook. Nu alles nog efficiënt en voorzichtig inpakken. Combineer spullen waar het kan. Bijvoorbeeld door het servies met theedoeken te beschermen in plaats van bubbeltjesplastic. Wist u dat borden het best beschermd blijven als u ze verticaal in de doos zet? En zware spullen, zoals boeken? In de koffer op wieltjes, dat scheelt sjouwen! Met een vuilniszak bindt u kledingstukken bij elkaar. Zo kunt u ze op de hangers laten en direct in de verhuiswagen leggen. Vergeet ook niet om foto’s te maken van de achterkant van uw apparaten. Dat scheelt weer met het aansluiten van uw tv, stereo en modem in het nieuwe huis.

3. Wel of geen verhuizers?

Veel mensen kiezen standaard om de verhuizing zelf te regelen. Toch kan het lonend zijn om een offerte van een verhuisbedrijf aan te vragen. Bovendien zijn er ook allerlei mogelijkheden tussen ‘zelf doen’ en uitbesteden. Bij sommige verhuisbedrijven kunt u kiezen om alleen hulp in te schakelen voor het in- en uitladen. Of u huurt alleen een bus(je) en/of dekens, steekwagens en spanbanden. En woont u in een gebouw zonder lift? Een verhuislift kan een uitkomst zijn. Dan gaat de bank gewoon via het raam.

Het kan handig zijn om verhuizers in te huren.
Slimme apps kunnen u echt helpen.

4. Gebruik een slimme app voor opmeten.

Het opmeten van de ruimtes in uw woning is één ding, maar vervolgens moet alles nog uitgerekend worden. En in alle drukte van de verhuizing raakt u het briefje met de maten bovendien zo kwijt. Veel makkelijker is het om een app als MagicPlan te gebruiken. Daarmee heeft u alle maten in ‘één draai’ opgemeten. U gaat in de ruimte staan, draait 360 graden rond en aan de hand van de foto meet de app uw kamer. Zo sluipt er nooit meer een foutje in en heeft u de maten altijd bij de hand.

5. Bepaal alvast waar uw tv komt.

Uw woning wordt straks opgeleverd met een glasvezelaansluiting. Al voor de oplevering kunt u hiervoor verschillende zaken regelen. Bepaal bijvoorbeeld vooraf waar u tv wil kijken en gebruikmaakt van internet. De aannemer kan daar rekening mee houden door lege buizen in de muur te plaatsen. Daarin kan de glasvezelkabel later mooi weggewerkt wordt. Laat de aannemer gelijk een dubbel stopcontact plaatsen op de plek van het modem. Dan heeft u voldoende stopcontacten voor zowel het glasvezelaansluitpunt van Reggefiber en het modem van uw provider.

Waar wilt u uw televisie neerzetten of ophangen?

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!