Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Lees meer
Aanleg glasvezelnetwerk

Aanleg glasvezelnetwerk in de Goorn van start

De aanleg van het glasvezelnetwerk in De Goorn start vanaf 19 april. Alle woningen binnen het aansluitgebied krijgen een eigen glasvezelaansluiting. Een eigen verbinding geeft alle vrijheid om te genieten van alle mogelijkheden van razendsnel en stabiel internet, nu en in de toekomst. Internetten op meerdere apparaten, met meerdere mensen tegelijkertijd en overal in huis. De mogelijkheden met een eigen glasvezelaansluiting zijn eindeloos.

Lees meer
Lees meer
Deze nieuwe ontwikkelingen zien we in 2018 terug in onze smart homes

Deze nieuwe ontwikkelingen zien we in 2018 terug in onze smart homes

Smart home is een begrip dat we steeds vaker horen, maar wat is het eigenlijk? Stel je een huis voor waarin huishoudelijke apparaten met het internet verbonden zijn en zichzelf (gedeeltelijk) aansturen, zelfs wanneer je slaapt of niet thuis bent. Smart homes bieden talloze voordelen: vergrote veiligheid, extra comfort, energiebesparing en daarmee dus ook kostenbesparing. Inmiddels bestaan er al verschillende van deze ‘slimme’ producten met een internetverbinding, zoals de slimme thermostaat en de smart tv.

Lees meer
Lees meer
Bereid je nieuwbouwwoning voor op een zorgeloze digitale toekomst

Bereid je nieuwbouwwoning voor op een zorgeloze digitale toekomst

Online zijn is een vast onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Bij het inrichten van een nieuwbouwwoning zou je dit bijna over het hoofd zien. Je hebt het tenslotte al zo druk met het maken van keuzes op het gebied van de badkamer, keuken en vloeren. Maar door nu al slim na te denken over het gebruik van digitale middelen in huis, zoals smartphone, tv, tablet en laptop, leg je een goede basis voor straks. Zo kun je in de toekomst zorgeloos gebruik maken van alle mooie digitale mogelijkheden. Reggefiber zet vier tips op een rijtje.

Lees meer
Lees meer
Internetdag eindelijkglasvezel

Internationale internet dag: Zeven onzichtbare mijlpalen voor internet in Nederland

Het is vandaag Internationale Internet Dag en wereldwijd wordt stilgestaan bij één van de meest invloedrijke uitvindingen in de geschiedenis: het internet. Natuurlijk zijn er veel technologische innovaties die bijdragen aan het succes, zoals de smartphones en social media, maar dat is lang niet allesbepalend. Waar veel minder vaak bij wordt stilgestaan, is dat het succes van internet begint bij beschikbaarheid van netwerken. "Laten we deze dag daarom aangrijpen om trots te zijn op wat er in Nederland is gerealiseerd. We zijn niet voor niets koploper in Europa geworden", zegt Richard Dusink, directeur netwerkcommunicatie Reggefiber.

Lees meer
Lees meer
Graven zonder schade glasvezel

Graven zonder schade

Nul procent graafschade. Dat is het doel van Frank ten Berge van Reggefiber en Gerben Roseboom van MapXact. Samen met VolkerWessels Telecom ontwikkelden zij een werkwijze waarmee dat kan. Het zou het einde kunnen betekenen van het veel bekritiseerde en onnauwkeurige klic-systeem.

Lees meer
Lees meer
nieuwbouw glasvezel prioriteit

Internetaansluiting is topprioriteit bij nieuwbouwwoningen

De juiste vloer, de keuken en een mooie kleur op de muur. Dat zijn traditiegetrouw zaken waar consumenten naar kijken bij het aankopen van een nieuwbouwwoning. Maar in de huidige tijd zijn ook een internetaansluiting en televisie-abonnement onontbeerlijk. Ruim twee derde van de kopers van een nieuwbouwwoning regelt dit al enkele weken tot enkele maanden voordat er überhaupt verhuisd kan worden. Hiermee wordt voorkomen dat ze zonder internet of televisie zitten bij het betrekken van de nieuwe woning. Dit blijkt uit onderzoek van Reggefiber onder ruim 200 bewoners van nieuwbouwwoningen.

Lees meer
Lees meer
second screen infotainment glasvezel

Infotainment programma's meest geschikt voor second screen

Mobiele telefoons, tablets of zelfs een laptop op schoot. Tijdens het televisie kijken focussen we lang niet alleen meer op de televisie. Met gemiddeld vijf mobiele apparaten in huis hebben Nederlanders vaak andere dingen te doen terwijl ze op de bank zitten met de televisie aan. We zijn aan het appen, mailen, shoppen via internet of zelfs een vakantie aan het boeken.

Lees meer
Lees meer
Tips snel internet hele gezin

Snel internet voor het hele gezin: 5 tips voor een optimaal thuisnetwerk

Het gemiddelde Nederlandse huishouden beschikt over vijf apparaten die verbonden zijn met wifi, bleek onlangs uit onderzoek. Streamen, video-bellen en downloaden zijn dan ook aan de orde van de dag. Zoveel apparaten en verschillende activiteiten in één huis doen een groot beroep op de internetverbinding en dat kan resulteren in haperingen of vertraging. Hoe zorg je ervoor dat het hele gezin toch zonder problemen gebruik kan maken van snel internet? Reggefiber zet vijf tips op een rijtje voor een optimaal thuisnetwerk.

Lees meer
Lees meer
Directeur glasvezel reggefiber

Jordi Nieuwenhauis verlaat Reggefiber

Met ingang van 1 december verlaat Jordi Nieuwenhuis Reggefiber. Hij heeft mede aan de basis gestaan van de oprichting van onze organisatie in 2005. Naast zijn functie binnen Reggefiber is Jordi al geruime tijd actief als directeur van Deutsche Glasfaser en hij heeft besloten om hier zijn aandacht volledig op te richten.

Lees meer