Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Lees meer
Kerstmis

Kerst 2.0: van een ouderwets kaartje naar Netflixparty’s

Kerst staat voor de deur! ‘All I want for Christmas’ galmt door de speakers, de kerstmarkten worden drukbezocht en de winkelstraten zijn al flink versierd. Elk jaar genieten we van verschillende kersttradities. Hoewel deze met veel plezier in stand worden gehouden, zien we ook het een en ander veranderen. Want waarom zou je je kerstkaart nog te laat laten komen met de post, als je hem ook digitaal kunt versturen?

Lees meer
Lees meer
NetwerkNL Image

Gaming 2.0: flexibel, slim en on the go

Nu het jaar op zijn einde loopt wordt er om ons heen volop teruggeblikt en vooruitgekeken. Een industrie waarin de ontwikkelingen zich snel opvolgen, is de game-industrie. Voor de komende paar jaar staan er zoveel veranderingen op stapel, dat het gaming 2.0 mag heten.

Lees meer
Lees meer
Werken met laptop

Hoe kun je van YouTube leven?

In het online landschap anno nu, is het steeds normaler om ‘televisie’ te kijken op YouTube in plaats van op de televisie. Althans, voor de jongere generatie. Vraag iemand van veertien naar zijn favoriete zender, en hij zal je raar aankijken. Vraag iemand van veertien naar wat hij later wil worden, en de kans is groot dat hij zal zeggen ‘YouTuber’.

Lees meer
Lees meer
Online aankoop

Black Friday: ook Nederland doet mee met de koopgekte

Veel mensen hebben er wel eens van gehoord, maar toch tasten velen nog in het duister over wat Black Friday nu precies is. Deze Amerikaanse traditie die plaatsvindt op de vrijdag na Thanksgiving, dit jaar op 23 november, is een paar jaar geleden overgewaaid naar Nederland. Steeds meer (online) winkels spelen in op deze koopjesdag met kortingsacties.

Lees meer
Lees meer
Aanleg glasvezelnetwerk

Aanleg glasvezelnetwerk in de Goorn van start

De aanleg van het glasvezelnetwerk in De Goorn start vanaf 19 april. Alle woningen binnen het aansluitgebied krijgen een eigen glasvezelaansluiting. Een eigen verbinding geeft alle vrijheid om te genieten van alle mogelijkheden van razendsnel en stabiel internet, nu en in de toekomst. Internetten op meerdere apparaten, met meerdere mensen tegelijkertijd en overal in huis. De mogelijkheden met een eigen glasvezelaansluiting zijn eindeloos.

Lees meer
Lees meer
Deze nieuwe ontwikkelingen zien we in 2018 terug in onze smart homes

Deze nieuwe ontwikkelingen zien we in 2018 terug in onze smart homes

Smart home is een begrip dat we steeds vaker horen, maar wat is het eigenlijk? Stel je een huis voor waarin huishoudelijke apparaten met het internet verbonden zijn en zichzelf (gedeeltelijk) aansturen, zelfs wanneer je slaapt of niet thuis bent. Smart homes bieden talloze voordelen: vergrote veiligheid, extra comfort, energiebesparing en daarmee dus ook kostenbesparing. Inmiddels bestaan er al verschillende van deze ‘slimme’ producten met een internetverbinding, zoals de slimme thermostaat en de smart tv.

Lees meer
Lees meer
Bereid je nieuwbouwwoning voor op een zorgeloze digitale toekomst

Bereid je nieuwbouwwoning voor op een zorgeloze digitale toekomst

Online zijn is een vast onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Bij het inrichten van een nieuwbouwwoning zou je dit bijna over het hoofd zien. Je hebt het tenslotte al zo druk met het maken van keuzes op het gebied van de badkamer, keuken en vloeren. Maar door nu al slim na te denken over het gebruik van digitale middelen in huis, zoals smartphone, tv, tablet en laptop, leg je een goede basis voor straks. Zo kun je in de toekomst zorgeloos gebruik maken van alle mooie digitale mogelijkheden. Reggefiber zet vier tips op een rijtje.

Lees meer
Lees meer
Internetdag eindelijkglasvezel

Internationale internet dag: Zeven onzichtbare mijlpalen voor internet in Nederland

Het is vandaag Internationale Internet Dag en wereldwijd wordt stilgestaan bij één van de meest invloedrijke uitvindingen in de geschiedenis: het internet. Natuurlijk zijn er veel technologische innovaties die bijdragen aan het succes, zoals de smartphones en social media, maar dat is lang niet allesbepalend. Waar veel minder vaak bij wordt stilgestaan, is dat het succes van internet begint bij beschikbaarheid van netwerken. "Laten we deze dag daarom aangrijpen om trots te zijn op wat er in Nederland is gerealiseerd. We zijn niet voor niets koploper in Europa geworden", zegt Richard Dusink, directeur netwerkcommunicatie Reggefiber.

Lees meer
Lees meer
Graven zonder schade glasvezel

Graven zonder schade

Nul procent graafschade. Dat is het doel van Frank ten Berge van Reggefiber en Gerben Roseboom van MapXact. Samen met VolkerWessels Telecom ontwikkelden zij een werkwijze waarmee dat kan. Het zou het einde kunnen betekenen van het veel bekritiseerde en onnauwkeurige klic-systeem.

Lees meer