Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Elmer Wiemer volgt Bert Nijboer op als algemeen directeur bij Reggefiber

Met ingang van 16 maart wordt Elmer Wiemer (38) de nieuwe directeur van Reggefiber. Hij volgt hiermee Bert Nijboer op, die op die datum afscheid neemt en zijn carrière buiten Reggefiber zal voortzetten.

Algemeen directeur Reggefiber

Onder de verantwoordelijkheid van Nijboer realiseerde Reggefiber meer dan twee miljoen glasvezelaansluitingen bij Nederlandse huishoudens en creëerde daarmee een vooraanstaande positie in de markt voor telecominfrastructuren. Elmer Wiemer is vanaf 2008 in dienst van Reggefiber en heeft de afgelopen jaren meerdere posities bekleed, onder meer op het gebied van Finance, Innovatie en Bouw.Joost Farwerck, COO en lid van de Raad van Bestuur van KPN:

“Onder leiding van Bert Nijboer groeide Reggefiber in tien jaar uit van een pioniersorganisatie tot een professionele onderneming. In die jaren zette Reggefiber grote stappen in de kwaliteit van de aanleg en het beheer van het glasvezelnetwerk. Mede dankzij hem heeft Reggefiber de huidige vooraanstaande positie bereikt. Aan Elmer Wiemer is het nu om leiding te geven aan de volgende succesvolle fase van het bedrijf. Ik heb daarin alle vertrouwen.”