Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Aanleg glasvezelnetwerk in de Goorn van start

De aanleg van het glasvezelnetwerk in De Goorn start vanaf 19 april. Alle woningen binnen het aansluitgebied krijgen een eigen glasvezelaansluiting. Een eigen verbinding geeft alle vrijheid om te genieten van alle mogelijkheden van razendsnel en stabiel internet, nu en in de toekomst. Internetten op meerdere apparaten, met meerdere mensen tegelijkertijd en overal in huis. De mogelijkheden met een eigen glasvezelaansluiting zijn eindeloos.

Aanleg glasvezelnetwerk

Het aansluitgebied.



De woningen binnen onderstaand aansluitgebied krijgen een gratis glasvezelaansluiting. Vanaf 23 april beginnen we straat voor straat met de aanleg. U kunt ook gebruikmaken van de postcodecheck, om te zien of uw woning aangesloten wordt op het glasvezelnetwerk. Krijgt uw woning glasvezel? Dan houden we u op de hoogte van alle werkzaamheden.



Meer informatie tijdens de informatieavond.


Op 19 april organiseert Reggefiber vanaf 19:30 een informatieavond bij Eetcafé 70 Zaal Dolleburg, De Goorn 70 in De Goorn. Tijdens deze avond komen inwoners alles te weten over glasvezel in hun wijk. Vanaf 19 april kunnen bewoners op donderdagen tussen 12.00 tot 18.00 uur terecht bij het glasvezelinformatiepunt aan in de buurt van Postkantoor De Goorn, Dwingel 13, Koggenland.