Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Glasvezel controleren

Zelf overstappen Makkelijk en snel een abonnement afsluiten

Zelf regelen in 3 simpele stappen.

stap 1 vergelijk abonnementen
1

Vergelijk de pakketten uit ons onafhankelijke overzicht.

Weet u wat u nu betaalt? Leg uw huidige abonnement eens naast het aanbod voor glasvezelabonnementen. Vergelijk vooral de zaken die u belangrijk vindt, zoals prijs, snelheid of zenders. Met een glasvezelabonnement kunt u goedkoper uit zijn. En u krijgt vaak veel meer.

Kies het pakket wat bij u past en sluit deze af
2

Kies en sluit het abonnement van uw keuze af.

Heeft u het ideale pakket gevonden voor uw situatie en budget? Dan is het alleen nog maar een kwestie van het abonnement afsluiten. Dat kunt u ook direct doen via de vergelijker. U kiest op dat moment ook eventuele opties, zoals een extra tv- of telefoniepakket.

Geniet van glasvezel
3

Geniet van uw eigen glasvezelaansluiting.

U kunt zelf eenvoudig de diensten activeren of gebruikmaken van een installatiemonteur. Daarna kunt u genieten van alle voordelen van glasvezel.

 • Hoe kan ik gebruikmaken van mijn glasvezelaansluitpunt?

  Wanneer u overstapt naar een provider die u internet, tv en/of telefonie via glasvezel aanbiedt, geniet u van alle voordelen van glasvezel. Heeft u al een keuze gemaakt? Dan activeert de provider uw aansluiting.

  Lees meer
 • Hoe snel is een glasvezelnetwerk?

  De capaciteit van het glasvezelnetwerk is enorm. Een glasvezel kan gemiddeld tot acht terabyte per seconde aan data versturen. Dat zijn zo’n vijf miljoen foto’s. En er kunnen wel vier miljard telefoongesprekken gelijktijdig gevoerd worden.

  Lees meer
 • Waarom zou ik nu voor glasvezel kiezen?

  Digitale innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Dankzij de enorme capaciteit kan het glasvezelnetwerk dat probleemloos aan.

  Lees meer
 • Wat is glasvezel precies?

  Glasvezel is een haardunne vezel, gemaakt van een speciaal soort glas. Informatie via glasvezel wordt op een snelle en betrouwbare manier verzonden met behulp van laserlicht. Door laserlicht met zeer hoge snelheid aan en uit te schakelen, worden digitale gegevens doorgegeven.

  Lees meer
 • Hoe werkt een glasvezelnetwerk?

  Glasvezel is een haardunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Informatie via het glasvezelnetwerk wordt verzonden met behulp van laserlicht.

  Lees meer