Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Steeds meer internetdiensten en apparaten vragen om een snelle en stabiele verbinding. Glasvezel is een toekomstvast netwerk. U kunt glasvezel vergelijken met een brede snelweg: altijd meerdere rijbanen tegelijk open en nagenoeg onbeperkte snelheden mogelijk. Pas als u overstapt naar een provider die u televisie, internet en/of telefonie via glasvezel aanbiedt, geniet u van alle voordelen van glasvezel. Vergelijk daarom nu op transparante wijze verschillende glasvezel-aanbieders en kiest daarna zelf bij welke provider u uw ideale abonnement afsluit. We hebben alle glasvezelaanbieders en providers voor u op een rij gezet.

Zelf een glasvezel provider kiezen en meer voordelen.

Glasvezel gaat gepaard met een vrije providerkeuze en kent voor u veel voordelen, zoals razendsnel internetten via een stabiele verbinding. Dat betekent bijvoorbeeld Skypen zonder haperingen en niet meer bufferen tijdens het gamen. Uploaden van bestanden gaat alleen via glasvezel net zo snel als downloaden, een uniek voordeel! U kiest bovendien zelf bij welke provider u een abonnement afsluit. Vergelijk hier op onze site op basis van objectiviteit glasvezelpakketten van alle glasvezelaanbieders en maak vervolgens een slimme keuze uit alle glasvezel aanbieders.

De voordelen van glasvezel

  • Supersnel internet, nu en straks.
  • Constante snelheid, ook bij meerdere apparaten.
  • Uploaden én downloaden met dezelfde hoge snelheid.
  • Vrije providerkeuze door een open netwerk.

Vergelijk glasvezel eens met kabel.

Vergelijk glasvezel pakketten van alle glasvezel aanbieders voor u een abonnement afsluit. Vergelijk dan niet alleen de prijzen van verschillende glasvezel providers, maar kijk ook naar zaken als snelheid en zenderpakketten. Er wordt wel eens gezegd dat glasvezel duur is. Organisaties zoals de Consumentenbond vergelijken glasvezel met kabel en concluderen echter dat de prijzen vergelijkbaar zijn. Glasvezel kan zelfs voordeliger zijn. Vergelijk glasvezelabonnementen van verschillende glasvezel providers maar eens met uw huidige abonnement en provider. Kijk ook wat u ervoor terugkrijgt. Eén ding is zeker: met glasvezel krijgt u meer.

Abonnementen voor glasvezel vergelijken.

Mensen die glasvezel vergelijken, kiezen makkelijk en snel het pakket voor televisie, internet en/of telefonie dat het beste bij hun wensen en budget past. Op onze website kunt u via de handige glasvezelvergelijker op eenvoudige wijze diverse pakketten voor glasvezel vergelijken, van verschillende providers. Kies uw ideale abonnement en sluit dit eventueel ook in enkele duidelijke stappen direct af!