Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Kan ik in mijn huurwoning ook glasvezel krijgen?

Is Reggefiber momenteel bij u in de wijk aan het werk?

Dan worden alle woningen binnen het aansluitgebied door Reggefiber voorzien van een gratis aansluiting op het glasvezelnetwerk. Woont u binnen het aansluitgebied, dan wordt uw woning dus ook aangesloten. Ongeacht of u in een huurwoning of koopwoning woont. Reggefiber maakt hierover afspraken met woningbouwverenigingen of pandeigenaren. In alle gevallen moet u zelf toestemming geven voor de aanleg van glasvezel in uw woning. U kunt toestemming geven via het glasvezelinformatiepunt in uw buurt. U kunt ook eenvoudig online toestemming geven via MijnGlasvezel.

Zijn de werkzaamheden bij u in de wijk afgerond?

Doe de postcodecheck om te achterhalen of uw woning inderdaad in het aansluitgebied ligt. Op het moment dat uw woning nog niet aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber, neemt uw provider contact met ons op voor het monteren van het glasvezelaansluitpunt.

Bedenk wel dat een glasvezelaansluiting gratis en geheel vrijblijvend is op het moment dat we glasvezel aanleggen bij u in de wijk. Wilt u in een later stadium alsnog gebruikmaken van glasvezel? Dan worden er mogelijk kosten in rekening gebracht. De aannemer moet dan speciaal terugkomen voor één adres. Daar zijn vanzelfsprekend kosten mee gemoeid.

Aanleggen

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!