Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

NetwerkNL Hero

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Vul uw postcode en huisnummer in
Deze gegevens gebruiken wij om direct de status van uw woning op te vragen.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

Waar ligt glasvezel van Reggefiber?

Nederland is klaar voor glasvezel. En Reggefiber stelt het beschikbaar. Maar waar ligt glasvezel van Reggefiber? We hebben de ambitie om wijk voor wijk Nederland aan te sluiten op glasvezel. Echter, vijf miljoen huishoudens aansluiten is een enorme klus en dat kan niet allemaal tegelijk. De beschikbaarheid van ons glasvezelnetwerk kan dus nog niet voor elke woning worden gegarandeerd. Op dit moment zijn er al meer dan 2 miljoen huishoudens aangesloten op ons glasvezelnetwerk, dat gaat best hard. En er komen er elke dag meer bij.

Heeft u al glasvezel van Reggefiber? Doe de postcodecheck.

Bent u benieuwd in welke woonplaatsen in Nederland ons glasvezelnetwerk al ligt? En wat de beschikbaarheid is op uw eigen adres? Doe de postcodecheck, dan ziet u direct wat de situatie is, en wanneer en hoe u kunt profiteren van alle voordelen van ons open glasvezelnetwerk.

Wat bepaalt de beschikbaarheid van glasvezel?


Waar hangt de beschikbaarheid van ons glasvezelnetwerk van af, zult u zich misschien afvragen. Dat kunnen meerdere factoren zijn. Om te beginnen leggen we in Nederland wijk voor wijk glasvezel aan. Het kan dus zijn dat uw woning nog niet op de planning staat, omdat we eerst in andere wijken glasvezel aansluiten. Alle woningen binnen het aansluitgebied worden door Reggefiber voorzien van een gratis aansluiting op het glasvezelnetwerk.