Reggefiber maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website. Bekijk ons cookie-beleid.

Check mijn woning

Postcodecheck

Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van je woning.

Wat is uw kamernummer?

Er zijn meerdere kamernummers op dit adres. Kies het juiste kamernummer.

glasvezel

Wij zijn Reggefiber

Nederland glasvezel

Nederland krijgt glasvezel.

Glasvezel biedt ruimte aan vooruitgang. Nu en in de toekomst. Nederland is klaar voor glasvezel. En Reggefiber heeft de ambitie om wijk voor wijk aan te sluiten. Maar, vijf miljoen huishoudens aansluiten is een enorme klus. Het gaat natuurlijk niet vanzelf. Met z'n allen kunnen we het voor elkaar krijgen. Volgens een vaste, succesvolle aanpak. Meer dan 2 miljoen huishoudens zijn al aangesloten. En het worden er elke dag meer.

Onze aanpak.

Wijk voor wijk, stap voor stap, sluiten we Nederland aan op glasvezel. We doen ons uiterste best om eventuele overlast te beperken. We zijn dichtbij. Voor, tijdens en direct na de aanleg. Reggefiber verzorgt een eigen glasvezelaansluiting tot in de woning en sluit deze gratis aan. Daarna regelen we ook het beheer en onderhoud.

stappen zelf overstappen op glasvezel
serviceproviders glasvezel

Wie zijn de serviceproviders?

Op het open netwerk van Reggefiber zijn al meer dan 24 serviceproviders aangesloten. Er is maximale keuzevrijheid met een gevarieerd aanbod van diensten. De serviceproviders betalen Reggefiber een vergoeding voor de huur van het glasvezelnetwerk. Ze verwerken deze vergoeding in hun abonnementsprijs. Reggefiber levert geen diensten en stuurt geen rekening.

Glasvezel bij u thuis?

Wij houden u graag op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief. Als uw woonplaats glasvezel krijgt, weet u het als eerste.